Yaşam

Yönetmen Quentin Tarantino’nun hayatı bir çizgi romana dönüşüyor

Ucuz Roman, Kill Bill, Piçler Çetesi ve Bir Zamanlar Hollywood’da gibi filmleriyle tanınan yönetmen Quentin Tarantino’nun hayatı çizgi roman türünde. Amazing Améziane tarafından yazılan ve ‘Quentin by Tarantino’ adlı çizgi roman, yönetmenin kariyerine odaklanacak.

Kayıp Rıhtım’ın aktardığı habere göre, Titan Comics tarafından yayınlanacak eser, Tarantino’nun spagetti western tipine olan sevgisini, ikonik karelere olan keskin bakışını ve kariyeri boyunca imza attığı bazı diyalogları da içerecek. Tarantino’nun filmleri ve mesleği hakkında pek çok paskalya yumurtasına ev sahipliği yapan çizgi roman, yönetmenin 1994 yapımı “Push Fiction” filmindeki ünlü Uma Thurman pozunun alternatif bir versiyonunu da içeriyor.

‘QUENTIN’İN BU İŞİ ONAYLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM’

Titan Comics’in başkanı Duncan Baizley yaptığı açıklamada, çizgi romanın “yeni bir Tarantino filmi izliyormuş gibi” hissettireceğini söyledi. Baizley, çizgi roman hakkında şu sözleri kullandı:

Quentin Tarantino muhtemelen son büyük ünlü yönetmendir. Son kırk yılda ekrana getirdiği son derece etkili ve ikonik kültürel anlarla tanınan bir yaratıcıdır. Filmleri, varyetelere, yönetmenlere ve yıldızlara, birlikte büyüdüğü kitaplara ve çizgi romanlara aşk mektuplarıdır. Bu nedenle, yazar, sanatçı ve Tarantino meraklısı Amazing Améziane için, bu istisnai mesleğin üslupsal değişimlerini ve evrimini neredeyse Tarantino’nun muhtemelen çekeceği türden bir sinemadaki gibi – bazı lanet olası unutulmaz diyaloglarla, yetenek ve yeteneklerle dolu olarak yakalamak harika bir fikir. zekâ. Quentin’in de bu çalışmayı onaylayacağını düşünüyorum.”

ÇİZGİ 17 EKİM’DE YAYINLANACAK

‘Quentin by Tarantino’ kendi dilinde 17 Ekim 2023’te vizyona girecek. Eserin Türkçe olarak raflarda olup olmayacağı şu an bilinmiyor. (KÜLTÜR SANAT HİZMETİ)

atasehir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu